Einde 2020

Het is een vreemd jaar geweest, 2020.
Tot maart had nog niemand in de gaten wat er op ons af zou komen, maar na de eerste ziekenhuisopname werd voor iedereen wel duidelijk dat dit niet zomaar voorbij zou zijn.
Als Muziekvereniging hebben we een tijd stil gelegen, maar gelukkig konden we net voor de zomervakantie weer opstarten met de repetities en nog een klein concertje verzorgen bij de Tuunstee te Nieuwe Tonge.

Concerten geven kan en mag niet dit jaar, voor een muziekvereniging wel heel lastig, want welke muziekstukken ga je dan repeteren tijdens een repetitie, en waar doe je het voor.
Als bestuur hebben we daarover nagedacht en a.s. maandag 14 december nemen we onze Kerstspecial op in het Dorpshuis te Nieuwe Tonge, op deze manier willen we de mensen van Nieuwe Tonge, onze donateurs opvrolijken met mooie, leuke kerstmuziek, zodat iedereen alle sores van de afgelopen maanden even kan vergeten en het kerstgevoel daarvoor in de plaats kan komen, want wat is kerst zonder muziek.
Deze Kerstspecial zal in de loopt van de week gedeeld gaan worden via facebook, instagram en You Tube, via de website zal de link naar de special beschikbaar komen, blijf de site dus goed in de gaten houden.

Hoe verder, afwachten is hoe het covid 19 vaccine zich verder gaat ontwikkelen, en hoeveel mensen daadwerkelijk het vaccin nemen, aan de hand hiervan hopen wij dat we in de tweede helft van 2021 weer een optreden buiten of binnen kunnen verzorgen waar u weer bij aanwezig mag en kan zijn zonder risico’s.

De leden van Muziekvereniging Apollo moet ik bedanken voor hun trouw, niemand heeft zijn lidmaatschap opgezegd vanwege dat er geen muziek meer gespeeld kon worden.
2020 was ook een verdrietig jaar voor de vereniging, samen hebben we ons ere lid Henk Mackloet begeleid met muziek naar zijn laatste rustplaats.
Ondanks dit verdriet moeten we als vereniging weer verder en pakken we de draad weer op, dit zou ook de wens van Henk geweest zijn, verder gaan en mooie muziek maken.

Namens het bestuur wens ik dat we elkaar in de gaten blijven houden, denk aan je buren, ouderen om je heen, geef hun extra aandacht, maar ook aan dat lid wat we al maanden niet gezien hebben op de repetities.
Fijne feestdagen en een goede jaarwisseling.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.